beach Galé, Algarve, Portugal
Algarve, the countryside, the serra

Ontelbare prachtige stranden, dramatische kustlijn, verrassend en authentiek binnenland, indrukwekkend cultuur, gastvrije en vriendelijke inwoners, grote diversiteit van natuur en landschap, een zeer aangenaam klimaat, schone lucht, veel rust en ruimte en niet te vergeten heerlijk eten en fantastische wijn voor een hele leuke prijs.

Daarom houdt iedereen van Portugal !

 

Portugal is een ideale vakantiebestemming en heeft iets voor elke smaak en voor elk budget. Je vliegt in slechts een paar uurtjes direct naar Faro in de zonnige Algarve. Maar ook met de auto is Portugal goed bereikbaar.

Men zegt wel dat de zomer in Portugal overwintert, en dat doen vele mensen uit Noord-Europa ook. Met gemiddeld meer dan 3000 uur zonneschijn per jaar is Portugal ook buiten de zomervakantie heel aantrekkelijk voor het huren van een huis, villa of appartement voor een kort verblijf of een lange vakantie. Zelfs met de Kerst kan men hier ´s middags lekker op een terrasje zitten.


Bezoek de Algarve voor een onvergetelijke vakantie

Op deze website vind je een selectie vakantieaccommodaties tegen redelijke prijzen. Of je nu op zoek bent naar een appartement bij het strand, een vakantiehuis dichtbij het centrum of een luxe vakantievilla op het platteland, je kunt altijd verzekerd zijn van goede kwaliteit en een persoonlijke benadering. Alle vakantieverblijven zijn privé-bezit.

Verder vind je hier geweldige ideeën voor dagtrips en uitjes in de Algarve en als je verliefd bent geworden op dit speciale plekje aarde, zijn er ook nog een aantal huizen te koop.

 
ALGARVE WEATHER
Vakantieaccommodatie
Uitstapjes in de Algarve
Onroerend Goed te koop
Blog

Like our Facebookpage

 
Active Search Results